Home
Introductie
Geschiedenis
 

Sponsors

Creaghs Consultancy b.v.
Theo Kras
Adres:
Postbus 299
3000 AG Rotterdam

Telefoon: 010-2430653
E-mail: t.kras@craeghs.nl
Internet: www.craeghs.nl

Craeghs Consultancy is een landelijk opererend adviesbureau dat innovatieve organisaties helpt bij het aanvragen van subsidies. Zowel op Nederlands als op Europees niveau bestaan er talloze subsidieregelingen, die bedrijven, universiteiten, kennisinstellingen, etc. in staat stellen
om te innoveren. Bedrijven kunnen deze subsidies bijvoorbeeld gebruiken om nieuwe producten te ontwikkelen, energiebesparingen door te voeren of samenwerkingsverbanden aan te gaan in opkomende markten.
Craeghs Consultancy inventariseert de mogelijkheden, stelt namens de opdrachtgever de aanvraag op en begeleidt van begin tot eind het gehele traject. Van alle aanvragen die Craeghs Consultancy de afgelopen jaren
deed, werd maar liefst meer dan 90% goedgekeurd. Hierdoor stelde Craeghs Consultancy vele bedrijven in staat hun innovaties te realiseren. Tot de klantenkring van Craeghs Consultancy behoren zowel innovatieve start-ups als gerenommeerde multinationals.

PepperDesk B.V.
Gerwald Kras
Adres:
World Trade Center Rotterdam
Beursplein 37, 13th Fl. Unit 1301
3011 AA Rotterdam


Telefoon: 010-2054170
GSM:
06-81029008
E-mail: g.kras@pepperdesk.com Internet: www.pepperdesk.com

 

 

PepperDesk B.V. is een internationaal opererende makelaar in grondstoffen en met name in peper.
Voor onze opdrachtgevers welke actief zijn als handelaar, importeur en/of voedingsfabrikant wordt peper en overige specerijen gekocht in de belangrijkste groeigebieden zoals Vietnam, Indonesië, India en Brazilië.
Daarnaast stelt Pepperdesk BV aan haar clientèle ook kennis ter beschikking met betrekking tot duurzame landbouw, verwerking, voedselveiligheid en marktanalyse.
De belangrijkste activiteiten van PepperDesk vinden plaats in de branche: handelsbemiddeling in voedings- en genotsmiddelen.
Met name de handelsbemiddeling in pepers.


P.G. Penning de Vries
Adres:
Pastoor Bloemstraat 74
5345 TP Oss

GSM: 06-30886433
E-mail: paul@pdv-genealogie.nl

Internet: www.pdv-genealogie.nl

pdv-genealogie

Onderzoek, advies en ondersteuning bij en voor uw stamboomonderzoek aan de hand van gegevens uit de authentieke akte; de originele bron.
Ook voor het geven van de presentatie 'Starten met stamboomonderzoek'.

P.G. Penning de Vries is Freelance Genealoog.


Vleescentrale van der Horst
Adres:
Schotsbossenstraat 13
4705 AE Roosendaal

Telefoon: 0165-532980
E-mail: info@vleescentrale.nl

Internet:www.vleescentrale.nl

Vleescentrale van der Horst BV is in februari 1963 opgericht door Rene van der Horst. Was het in 1963 nog zo dat deze onderneming vanuit een compagnonschap opereerde, vanaf  januari 1965 werd de vleescentrale voortgezet door Rene van der Horst himself.
Rene van der Horst is geboren in Klundert in 1937. Al jong had hij belangstelling voor het slagersvak, wat resulteerde in diverse baantjes bij slagers in de westhoek van noord Brabant. In 1960 kreeg hij de mogelijkheid zich aan te sluiten bij  de Roosendaalse slachtploeg. Deze ploeg slagers slachten in een stichtingsvorm op het abattoir in Roosendaal voor verschillende grossiers koeien, als zowel varkens en kalveren.
Het is in deze ploeg dat hij in aanraking kwam met het grossiersschap. Al snel had hij in de gaten dat handel veel lucratiever was dan hard werken. Zoals gezegd begon hij in 1963 als zelfstandig ondernemer met het grossieren in geslacht vee. De allereerste werkweek was het aantal koeien dat geslacht en verkocht werd 10 stuks. Op korte termijn speelde hij al gauw een vooraanstaande rol in de bevoorrading van allerhande slagers  in met name Roosendaal en omstreken. De behuizing op het abattoir in Roosendaal werd al heel gauw te klein, en op 26-10-1974 betrok hij een pand in de schotsbossenstraat. (Verhulst). Dit pand is in de loop der jaren diverse keren aangepast aan de eisen van deze tijd. Inmiddels kreeg het bedrijf ook steeds meer internationale bekendheid.
Eind jaren 90 heeft hij zijn bedrijf overgedaan aan zijn twee zonen, waarvan de jongste  momenteel dit bedrijf steeds verder uitbouwt.
Inmiddels verdienen er een kleine 100 mensen hier hun broodwinning en is de omzet voor meer als 60 procent internationaal georiënteerd.
In 2011 overleed de oprichter, Reinier Johannes van der Horst op 74 jarige leeftijd aan een hartinfarct. Hij kon de laatste jaren met genoegen terugkijken op zijn bedrijf dat  met enorme inzet en liefde voor het vak,  is uitgebouwd naar een onderneming met veel known how in de vleesbranche, zowel nationaal als internationaal.

Webreizen.nl
Johan Kras
Adres:
Bernseweg 4
5324 JW Ammerzoden

GSM: 06-53211812
E-mail: johan@webreizen.nl
Internet: www.webreizen.nl

Johan Kras is een kleinzoon van Johannes (Hannes) kras uit Ammerzoden, de voorloper van wat later Kras Reizen zou worden.
Het organiseren van reizen is Johan dan ook wel met de paplepel ingegeven. Nadat hij eerst als directielid was verbonden aan Kras Reizen uit Ammerzoden is hij later als zelfstandig ondernemer aan de slag gegaan met zijn reisbureau Kristal Reizen.
In de beginjaren van 2000 heeft hij dit bedrijf weer van de hand gedaan. Omdat het organiseren van reizen toch in de genen zit bij Johan, heeft hij op een later moment  toch weer een reisbureau opgestart en wel onder de naam  www.webreizen.nl
Deze reizen die uitsluitend via internet kunnen worden geboekt, richten zich met name op uitstapjes naar o.a. Lourdes, Andalusië, en Rome.
Op de web pagina krijgt U uitvoerig inlichtingen hieromtrent.


Compu-Link
Sonja Goudzwaard
Adres:
Elzenberg 1
4708ES Roosendaal

Telefoon: 0165-564049
GSM: 06-55307974
E-mail: info@compu-link.nl
Internet: www.compu-link.nl

Compu-Link is in 1997 in Roosendaal van start gegaan. Het doel was om betaalbare computercursussen van hoge kwaliteit aan te bieden in een rustige en prettige sfeer.

Zij proberen zich te onderscheiden in flexibiliteit. U kunt bij Compu-Link daarom een cursus volgen zoals u dat wilt: in kleine groepjes van maximaal 4 cursisten in ons lokaal, in de vorm van computerbegeleiding (privéles, al dan niet bij u thuis) en voor bedrijven in de vorm van een aangepaste bedrijfstraining.
U kunt ook een maatwerkcursus volgen. Met deze cursus bepaalt u zelf de lesstof en het aantal lessen.

Compu-Link ontwerpt tevens websites voor verenigingen en bedrijven, die zij ook voor u kunnen onderhouden. Deze website "Van Craeghs tot Kras" is gemaakt en wordt ook onderhouden door Compu-Link.
Natuurlijk is het mogelijk de website zo te maken dat u zelf eenvoudige veranderingen kunt doorvoeren.

 

Disclaimer - @ Februari 2022 Designed bij Compu-Link